Harley-Davidson Custom VRSCB VROD

bouwjaar: 2005
Customizing: 2017
Customizing door Dave Willems Custom Motorcycles

 

Speed demon uitlaat / Vrsdx remklauwen / Galver remschijven / Vrscdx achterbrug customized by Dave Willems Custom Motorcycles / Verbreed achterwiel 10 j met 280 Metzeler band / Voorwiel 5.5 j breed met 200 band Metzeler band customized by Dave Willems Custom Motorcycles /Custom made tripple trees Dave Willems Custom Motorcycles / Ingekorte voorpoten Dave Willems Custom Motorcycles / Custom made Airride voorkant het hele systheem is door Dave Willems Custom motorcycles ontwikkeld. (Grote compressor en custom luchttank etc.) Deze set kan op meerdere motoren gemonteerd worden

Arnot airride achter / Rsd handvatten / footpegs / schakelstang    Jack lomax rearfender customized by Dave Willems Custom Motorcycles   / Jack lomax seat customized by Dave Willems Custom Motorcycles / Zadel bekleding Rudi bekleding    Poedercoating Th poedercoating / Spuitwerk Jf Customs / smarthphone als dashbord/spiegel via camera op kentekenplaat

€35.000

Interesse in deze motor? Neem contact op met Dave. Gebruik het contactformulier
of bel 00 31 6 23 89 18 76.


Te Koop