Neodyne

Motorfiets loader

Verkrijgbaar bij ons: DE NEODYNE MOTORCYCLE LOADER

Heb jij interesse in een Neodyne motorcycle loader? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op want wij hebben ze nog op voorraad!

Als officiële Neodyne dealer van Nederland en Duitsland zijn de motorcycle loaders van Neodyne ook bij Dave Willems te Zevenaar verkrijgbaar.

voordelen van DE NEODYNE MOTORCYCLE LOADER

De loaders zijn gemaakt van op maat ontworpen aluminium balken. Het gebruikte materiaal is een legering van lucht- en ruimtevaartkwaliteit 6061 T6, met een sterkte die vergelijkbaar is met die van zacht staal, maar slechts een derde van het gewicht. Deze legering wordt ook gebruikt in de lucht- en ruimtevaart en in scheepvaarttoepassingen, niet alleen vanwege de sterkte, maar ook vanwege de corrosiebestendigheid.

De aluminium balken zijn zwart geanodiseerd, wat ze een extra bescherming geeft, een harder oppervlak en een aangename afwerking.

Het hefsysteem maakt gebruik van een vingekoelde, in olie ondergedompelde wormwiel aandrijving. Dit zijn zeer compacte en krachtige eenheden, waarmee gemakkelijk motorfietsen, buggy’s en ladingen van meer dan 500 kg kunnen worden gehesen.

Alle metalen onderdelen worden lasergesneden, gelast en daarna verzinkt. Na het verzinken poedercoaten we ook de stalen onderdelen, om een corrosiebestendig product te verkrijgen.

Één van de unieke eigenschappen van onze loaders is dat hij nog buiten het voertuig in een horizontale positie kantelt – hierdoor kan de motor ook in een kleine ruimte worden geladen, zoals een standaard bestelbus of het laadruim van een camper toe.

De loaders van Neodyne gebruiken een standaard 18V of 24V accuboor om de wormaandrijving te bedienen. Het is niet nodig om een aparte accu te installeren of kabels te trekken.

Als de accu van uw snoerloze gereedschap op is (hoewel de meeste worden geleverd met 2x accu’s), kunt u de wormwielaandrijving handmatig bedienen met een handslinger, zij het met een veel langzamer toerental.

 

Dankzij een ruim assortiment accessoires kunt u op dezelfde basisloader ook scooters met 3 wielen, sneeuwscooters, grasmaaiers, jetski’s, choppers tot 3 m en alle soorten vracht laden met behulp van onze uitschuifbare bak die aan de loader wordt bevestigd.

DE Neodyne motorcycle loader in actie

foto's van de neodyne motorcycle loader

neem Contact op